Εταιρεία

Γκούμας - Τεχνική Εταιρεία μονώσεων


Ο Κ. Δημήτριος Γκούμας δραστηριοποιείται στον τομέα της ΜΟΝΩΣΗΣ απο το 1985 και ίδρυσε την ΤΕΧΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΜΟΝΩΣΕΩΝ το 1995.

Η εταιρεία μας πλέον διαθέτει προσωπικό αλλά δουλεύουν και οι ίδιοι του οι ΓΙΟΙ (Γιώργος και Παύλος) με πλήρη γνώση στο κομμάτι της ΜΟΝΩΣΗΣ, ενώ μπορούν να προσφέρουν το μέγιστο αποτέλεσμα στον κάθε πελάτη ξεχωριστά και να επιλύσουν κάθε πρόβλημα που αφορά την ΜΟΝΩΣΗ.
Με την μέθοδο αυτή είμαστε σε θέση να σας εγγυηθούμε για την ασφάλεια, την αξιοπιστία, την ανθεκτικότητα και τη λειτουργικότητα των κατασκευών μας απο πιθανούς ή απρόβλεπτους παράγοντες.

Διότι, η γνώση για τις μονώσεις ταρατσών δεν είναι αρκετή από μόνη της. Χρειάζεται να γνωρίζεις πως να την εφαρμόσεις για κάθε περίπτωση ξεχωριστά, λαμβάνοντας υπ’ όψη την ιδιαιτερότητα του κάθε χώρου και τις ανάγκες του πελάτη και μάλιστα με ιδιαίτερη προσοχή ώστε να μην δημιουργούνται προβλήματα στον περιβάλλοντα χώρο, μέσα φυσικά στα πλαίσια του δυνατού, διατηρώντας παράλληλα τις αισθητικές απαιτήσεις του καταναλωτή, είτε πρόκειται για ιδιώτη, είτε για επαγγελματία αρχιτέκτονα, είτε για τεχνική εταιρία.

Εξοπλισμός

Θερμομόνωση Ταράτσας
  • Στεγανοποίηση Ταράτσας
  • Θερμομόνωση Ταράτσας
  • Θερμοπρόσοψη Κτιρίου

Σαλαμίνος 30, Κεραμεικός 10435 / Αθήνα, Τηλέφωνο: 2103453137, Κινητό: 6945336007

Ιστοσελίδα: http://www.goumasmonoseis.com

E-mail: info@goumasmonoseis.gr